Välkommen till Markaryd

Här finner du vårt senaste nyhetsbrev, som vi även delat ut till dig som boende.
Nyhetsbreven innehåller kort vad som är på gång och annat bra för dig att veta.

Mars

Hej,

Hoppas ni haft en härlig vinter med fina upplevelser i det vackra vinterlandskapet. Men nu tror jag vi alla längtar till våren och att solen ska få börja tränga
fram och värma upp naturen.

På Gång i våra områden under 2017

  • Utemiljö projekt, kv. Rundeln
  • Nytt låssystem, kv. Landsfiskalen
  • Byte utav centralfläktar, kv. Aspen, Göingegatan 3 & 8, Kungsgatan 31, Kaplansgatan 3,5, 6 & 7
  • OVK, besiktningar, kv. Mellangård, Industrien, Banmästaren, Konditorn
  • Cykelskjul, kv. Ljungen
  • Kökskampanj
  • Ständigt pågående renoveringar med uppgradering utav lägenheter m.m.

Stort intresse för vår kökskampanj
I december hade vi tillsammans med Modexa en visning av vår kökskampanj. Det var ett stort intresse och det var många som kom. Ett stort tack till alla. 25 hyresgäster beställde en köksförnyelse. Vår målsättning är att dessa ska vara färdigrenoverade till senast 1 juli.

Ny Medarbetare
Vi hälsar Suzana Zlojutro välkommen till oss. Suzie kommer arbeta på förmiddagarna. När du ringer eller besöker oss i Bobutiken kommer du att träffa Suzie.

Vill ni förnya er bostad?
Är ni intresserad av att förnya er bostad eller byta till nyrenoverad?
Då är ni välkomna att besöka vår nya visningslägenhet på Kaplansgatan 5 I. Här visar vi den höga standarden på våra tillval och nyrenoverade
lägenheter. Alltifrån ekparkettgolv, inredning i kök respektive badrum till bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Och mycket mera.

Tillsammans går vi igenom förutsättningarna för just dina önskemål och lägenhet. Välkommen till oss i Bobutiken, så berättar vi mer!

Störande ljud vid renoveringar
Som ni säkert har uppmärksammat så moderniserar vi ett stort antal lägenheter i våra fastigheter. Det finns därför en risk att det i samband med renoveringarna uppstår en del störningar i form av ljud eller buller och kanske en viss oreda omkring den aktuella lägenheten. Vi gör vårt bästa för att undvika störningar och arbeta så smidigt som möjligt. Vi beklagar eventuella obehag detta kan medföra och ber om ert överseende.

Rent och snyggt för trivsamt boende för alla
För ökad trivsel i bostadsområdet är det viktigt att du som hyresgäst håller rent och snyggt i bostadsområdet, såväl utomhus, trapphus, miljöstationer, källare som tvättstuga. Det gäller alltifrån att ansvara för sina sopor, slänga skräp på rätt ställe, ställa grovsopor som möbler och däck på rätt ställe.
Trapphus och källare måste vara fria från möbler och skräp då det är livsavgörande om brand skulle uppstå.

Idag lägger vi stora resurser på att plocka skräp och säkerställa att miljöhusen fungerar optimalt. Tar alla hyresgäster hand om sitt skräp på rätt sätt kan vi istället lägga resurserna på upprustning av områdena med exempelvis nya lekplatser. Och till alla som idag håller rent och snyggt - fortsätt det goda jobbet och engagera gärna fler
grannar!

Vårstädning
Dags att börja rensa och göra plats för våren. Vi kommer placera ut containrar i våra områden någon gång under våren och ni kan då passa på att kasta era grovsopor här. Mer info kommer när det börjar närma sig.

Egen företagare
Är ni också intresserad utav att få gemenskap med andra småföretagare? Slippa ha alla pärmar runt köksbordet? Just nu har vi några lediga kontorsrum i vårt Företagshotell på Kaplansgatan 5 i Markaryd. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Extra förrådsutrymme
Om du behöver hyra ett extra förråd så har vi just nu några lediga på Göingegatan 1 & 6 och på Kaplansgatan 1 i Markaryd. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Lediga garage/carport/p-platser
Vill ni vara säker på att ha en parkeringsplats att ställa er bil på? Just nu har vi fått in några lediga parkeringsplatser. Hör av er till oss så berättar vi var
dessa finns.

Vi önskar er alla en härlig vår!