Välkommen på informationsmöte den 14 mars

Byggnation av de 30 nya lägenheterna på Höstvägen 24 i Växjö pågår för fullt.

Första inflyttning planeras till hösten 2019.

 

Informationsmöte den 14 mars kl. 17.30-19.30

Den 14:e mars klockan 17.30-19.30 håller vi informationsmöte på Panncentralen, Sommarvägen 7 i Dalbo.

Här får du information om tidplan, inflyttningsdatum och lägenheternas höga standard. Du får även chansen att ställa dina frågor till oss på Victoria Park. Ingen föranmälan krävs för att delta på mötet.

 

Vill du anmäla intresse för lägenheterna redan nu?

Gå in på victoriapark.se och skapa ett konto som sökande. Därefter kan du göra en intresseanmälan på den lägenhet du är intresserad av. Vi arbetar inte med kösystem utan hänvisar till vår uthyrningspolicy som även finns på vår hemsida. Skapa konto här >>


Nyproduktion Växjö Nyproduktion Växjö

Områdesbeskrivning

Dalbo är ett expansivt område som erbjuder det mesta. Grönområden, matbutiker, förskola, skola, restauranger, idrottsanläggningar och vårdcentral. Här är endast ca 15 minuters promenad in till centrala Växjö och dessutom närhet till strövområde och badplats.

Lägenhetsbeskrivning
Vi bygger 14 tvårumslägenheter på 55 kvm och 16 trerumslägenheter på 72 kvm. De nya lägenheterna kommer att vara ljusa och moderna med en mycket god grundstandard. Här blir genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt helkaklade badrum.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finner vi utrustning av kyl, frys, spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Vit slät lucka, kakel ovan bänkskriva av laminat. Från köket når vi ut till balkong eller uteplats.

Badrummen är försedda med dusch med glasväggar, kombimaskin/ tvättpelare för de mindre lägenheterna samt tvättmaskin och torktumlare för de större lägenheterna.

I hallen finns det plats för avhängning vid ingång samt förvaring i form av flera garderober. Sovrummet är rymligt med förvaring i form av garderober samt ingång till praktisk klädkammare/förråd. I det mindre sovrummet finns även förvaring i form av en garderob.

Samtliga lägenheter har en rymlig balkong och för lägenheterna i bottenplan finns istället en trevlig uteplats.