Nyproduktion i Växjö

Snart kan du bo nybyggt hos oss

Vi erbjuder idag över 600 hyreslägenheter i Dalbo, totalt 900 i Växjö. Och nu bygger vi ett nytt bostadshus med 30 nya hyresrätter.

Välj mellan moderna, ljusa och välplanerade tvåor på 55 kvm och treor på 72 kvm. Lägenheterna är fördelade på sju våningar - samtliga med balkong eller uteplats.

Första inflyttning beräknas till hösten 2019. Vilken lägenhet väljer du?

Intresserad? 
Välkommen att skapa konto som sökande i Växjö på victoriapark.se, här >>
Därefter får du mer information om nyproduktionsprojektet med förtur och mycket mera.

Nya hyresrätter i Växjö Nya hyresrätter i Växjö

Områdesbeskrivning

Dalbo är ett expansivt område som erbjuder det mesta. Grönområden, matbutiker, förskola, skola, restauranger, idrottsanläggningar och vårdcentral. Här är endast ca 15 minuters promenad in till centrala Växjö och dessutom närhet till strövområde och badplats.

Lägenhetsbeskrivning
Vi bygger 14 tvårumslägenheter på 55 kvm och 16 trerumslägenheter på 72 kvm. De nya lägenheterna kommer att vara ljusa och moderna med en mycket god grundstandard. Här blir genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt helkaklade badrum.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finner vi utrustning av kyl, frys, spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Vit slät lucka, kakel ovan bänkskriva av laminat. Från köket når vi ut till balkong eller uteplats.

Badrummen är försedda med dusch med glasväggar, kombimaskin/ tvättpelare för de mindre lägenheterna samt tvättmaskin och torktumlare för de större lägenheterna.

I hallen finns det plats för avhängning vid ingång samt  förvaring i form av flera garderober. Sovrummet är rymligt med förvaring i form av garderober samt ingång till praktisk klädkammare/förråd. I det mindre sovrummet finns även förvaring i form av en garderob.

Samtliga lägenheter har en rymlig balkong och för lägenheterna i bottenplan finns istället en trevlig uteplats.