Hantering av dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på Victoria Park att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Vi behandlar personuppgifter när du söker bostad, när du sedan blir kund hos oss och även en tid efter att din tid som kund hos oss har upphört.

En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, kontaktuppgifter som telefonnummer och e-postadresser.

Victoria Park AB, Org. Nr. 556695-0738, Box 2, 201 20 Malmö är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag. Vi har en dataskyddsansvarig som kontrollerar att vi behandlar personuppgifter korrekt. Dataskyddsansvarig kontaktas via e-post till: pua@victoriapark.se

Den tidigare personuppgiftslagen förändras för att följa EU:s nya dataskyddsförordningen, GDPR, som gäller i hela EU från och med den 25 maj 2018. GDPR, som står för General Data Protection Regulation, ska stärka skyddet för dig som kund genom att ställa krav på hur vi som företag behandlar personuppgifter. Detta innebär inte att du behöver göra något, men om du vill informera dig med om vad detta innebär för dig så finner du mer information nedan. Informationen om hur vi behandlar dina personuppgifter som Bostadssökande och hyresgäst finner du här. Vår integritetspolicy finner du här.