Victoria Park söker nyutexaminerad ekonom

...till huvudkontoret, Västra Hamnen i Malmö

Vi söker nu Dig som avslutar din ekonomiutbildning i vår, och är redo att ta steget in i yrkeslivet. Planen är att du ska få lära dig olika delar i vår ekonomifunktion. Du kommer att få bygga ny kunskap och erfarenhet, och vi kommer att få avlastning för att kunna fokusera på en del effektiviseringsprojekt. Anställningen är en visstidsanställning, initialt fram till årsskiftet, och du kan få börja hos oss redan under tiden du slutför dina studier. Möjlighet till förlängning finns.

Områden du kommer att få arbeta inom

  • Hyresadministration, en central funktion som hanterar bolagets intäkter
  • Leverantörsreskontra, att fakturor hanteras rätt, och att våra leverantörer får betalt i tid
  • Fakturering, upprätta olika fakturor och bevaka processen till betalning inkommit
  • Avstämningar, arbeta med avstämningar av olika slag som görs kontinuerligt
  • Diverse administrativa uppgifter som förekommer på ekonomiavdelningen
  • Redovisning, vi tänker oss att du i takt med att du lär dig de olika delarna och förstår hela flödet får komma in i redovisningen och ta ansvar för några delar självständigt

Kort och gott, du kommer få arbeta med det mesta och du kommer också att få lära dig massor.
Vi är ett erfaret gäng som ser fram emot att introducera dig i vår verksamhet, så är du nyfiken och gillar att hugga i, är det här ett perfekt jobb för dig.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du håller nu på att avsluta dina högskolestudier inom ekonomi, minst kandidat och företrädesvis med inriktning mot redovisning. Du läste gärna också ekonomisk linje på gymnasiet. Vi ser gärna att du haft administrativa sommarjobb och kanske även arbetat vid sidan av dina studier.

Personliga egenskaper
För att passa in i den här rollen är det viktigt att du är prestigelös, tycker det är roligt att lära dig nya saker, är van vid att ta ansvar och slutföra uppgifter. Du har lätt för att ta för dig och ser till att du får saker att göra. Vi tillhandahåller en plattform för din utveckling, du måste själv driva dig till utveckling.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Arbetsplatsen är centralt belägen i Västra Hamnen, Malmö med närhet till allmänna kommunikationer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till jobb@victoriapark.se

Urval och intervjuer sker löpande under processen så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 17 april.

För frågor om tjänsten kontakta HR chef Helene Torbrand 0708-259693.
OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och liknande undanbedes vänligen men bestämt!