Victoria Park söker Bocoach

Victoria Park Linköping  Miljövärdar i Linköping - Victoria Park engagerar boende i arbetet att utveckla trivsamma bostadsmiljöer - bland annat genom att anställa långtidsarbetslösa boende. Victoria Park öppnar dörren till arbetslivet med många mervärden som följd. Nyrenoverad lägenhet i Linköping - Victoria Park renoverar lägenheter som blir lediga i samband med naturlig omflyttning - till en högre och modern standard. Bostadskarriär möjliggörs. För boende som inte vill byta storlek erbjuds möjlighet att modernisera bostaden genom utvalda tillval. 

...till Linköping

I Linköping har vi cirka 1 400 lägenheter fördelat på 2 områden, Ryd och Nygård. Vi är cirka 17 medarbetare som arbetar med administration, uthyrning, planering, boendeservice, fastighetsskötsel av ute och innemiljöer. Teamet tillsammans arbetar med att utveckla bostadsområdet på flera nivåer och vårt arbete med social hållbarhet är en viktig komponent i det arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande syftet med rollen som bocoach är att öka kunskapen hos Victoria Parks hyresgäster i vardagliga frågor kring boendet. Det innefattar exempelvis informera om rättigheter och skyldigheter som hyresgäst, hur området fungerar vad gäller exempelvis sopsortering, tvättstugor, ventilation, utrustning i lägenheten, allmän skötsel m.m. 
Bland annat innefattar det uppgifter så som exempelvis:

  • Ansvara för kundtjänst i bobutiken och telefon
  • Coacha och stötta i ansvaret det innebär som hyresgäst genom hembesök.
  • Informera hyresgäster om förestående reparationer och renoveringar genom uppsökande verksamhet.
  • Sammankallande och deltagande i gårdsråd eller likande
  • Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer
  • Representera Victoria Park lokalt och Victoria Park-modellen där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet.

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från yrken där kommunikation och att ge information varit en stor del. Det kan vara exempelvis arbete med utbildning, samhällsinformation, kundarbete, projektarbete mm. Du ska ha gedigen livserfarenhet och vana vid att lösa olika situationer på ett konstruktivt sätt med dialog som verktyg.

Vi värderar språkkunskaper högt i denna roll eftersom du kommer träffa många som har ett annat modersmål än Svenska, och du kommer att ha stor nytta av språkkunskaper. Givetvis behöver du också ha goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, den behöver inte vara från Sverige.

Som person är du ansvarstagande, bra på att skapa relationer och lösa problem. Du har en vilja att utvecklas och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en stark kommunikatör som har lätt att skapa förtroende. Goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig system är en fördel.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Är detta ett jobb för dig? Skicka in din CV redan idag till jobb@victoriapark.se

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat för jobbet.

Samtal gällande försäljning samt annonserings- och rekryteringstjänster undanbedes vänligen mm bestämt!