Välkommen till Nyköping

Hej,

Bästa boende, här skriver vi lite aktuell information för dig som bor hos oss i Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla, Nyköping.

Välkommen att besöka oss eller nå oss på telefon och e-post under våra öppettider. Vi finns även i bostadsområdet för olika uppgifter på uppdrag av dig och dina grannar i vårt arbete att skapa trivsam boendemiljö. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av fastighetsjouren i ditt område.

Vänliga hälsningar Jannicke med personal.

Gör bostadskarriär - flytta till nyrenoverat eller välj tillval

Hos Victoria Park har du förtur till våra nyrenoverade och moderna lägenheter. Vi totalrenoverar lägenheter i samband med naturlig omflyttning, det vill säga när någon av dina grannar har sagt upp lägenheten och flyttat.

När du flyttar in, så är lägenheten totalrenoverad till en genomgående hög standard.

Vi ser gärna att du som redan är hyresgäst vill bo kvar hos oss. Därför kan du få förtur till nyrenoverade lägenheter, i första hand inom samma område där du bor idag. Välkommen att registrera dig som sökande genom att skapa konto.

Och för dig som vill modernisera din bostad utan att behöva flytta erbjuder vi noga utvalda tillval. Du får dina tillval hemkörda och installerade. När tillvalet väl är installerat betalar du ett tillägg på månadshyran för varje produkt. Månadskostnaden kommer att ingå i grundhyran.

Kontakta din Bobutik så berättar vi mer.