Brf Pergolan - Inflyttning 2017

Brf Pergolan Kök 

Välkommen till Brf Pergolan - Victoria Parks sista etapp av livsstilsboendet vid Limhamns kalkbrott i Malmö. Inflyttning är planerad till våren 2017.

Här finns redan över 260 bostäder i ett levande område med människor som njuter av ett enklare sätt att leva i en attraktiv miljö. 

Du erbjuds nu ett unikt boende med nya stilfulla lägenheter tillsammans med faciliteter som spa, gym, tennis och reception för ett både aktivt och bekvämt liv.

Brf Pergolan Sovrum Brf Pergolan Vardagsrum

Lägenheter för alla

Brf Pergolan består av välplanerade ettor med sovalkov på 45 kvm och tvåor på 54-55 kvm till treor på 72-96 kvm och fyror på 90 kvm. Högst upp ligger penthouslägenheter på 3 rok, 87-91 kvm med både terrass och inglasad balkong.

Varje lägenhet har ritats för att maximera ljusinsläpp och utsikt. Många har vardagsrum med hörnläge och fönster i två väderstreck. Samtliga lägenheter har uteplats, balkong eller terrass. Vissa lägenheter har två uteplatser eller balkonger. Och en del balkonger är inglasade. En del av trerumslägenheterna har Gästwc.

Samtliga lägenheter har helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, generöst med förvaringsutrymmen i såväl badrum som i kök samt i form av kombinerat förråd/klädkammare i lägenheten. Läs mer i broschyr >> 

I Brf Pergolan bor du mitt emot hjärtat i servicekonceptet, nämligen huvudbyggnaden med all service och gemensamma faciliteter. På så sätt kan du enkelt ta del av de många mervärden som gör livsstilsboendet så speciellt; spa, gym, pooler, reception, tennis och mycket mera.

Lägenheterna är fördelade på fyra låghus med fyra våningar. Husen i Brf Pergolan
knyter tydligt an till befintlig byggnation av livsstilsboendet genom sitt sobra formspråk
med ljusa, putsade fasader och med en mörkare nyans för det översta penthouseplanet.

 Brf Pergolan Hus 3-4

Hej,

Brf Pergolan är slutsåld och byggnation pågår för fullt. 

Jag ser framemot att under nästa år kunna hälsa alla nya grannar hjärtligt välkomna!

Hälsningar Catarina.

Brf Pergolan Vardagsrum