Ett fantastiskt läge

Victoria Park har ett svårslaget läge för dig som vill ha nära till allt sydvästra Skåne kan erbjuda. Och det är inte lite.

Närmiljön domineras förstås av den svindlande utsikten över Limhamns kalkbrottet, som Malmö stad planerar att omvandla till ett naturreservat utan att inkräkta på den unika biotopen.

En kort promenad tar dig till småbåtshamnen eller till stranden på Sibbarp med sitt härliga kallbadhus, sina fina badbryggor och sandstrand. Vid stranden ligger bland annat restauranger och fiskehyddor samt en populär skatepark.

En kort promenad åt andra hållet ligger pittoreska Limhamns centrum med sina gatuhus, restauranger, caféer och butiker. Nära livsstilsboendet finns också vårdcentral och annan service som livsmedelsbutik och lekplats.

På cykelavstånd har du stadsdelen Hyllie som nu växer fram. Här kan du besöka ett av Skandinaviens största köpcentra – Emporia. Eller varför inte gå på någon hockeymatch eller konsert i Malmö Arena. I Hyllie ligger även Malmömässan och citytunnelstation. Från Hyllie tar du dig på 6 minuter till Malmö C, 15 minuter till Kastrup och 30 minuter till Köpenhamns centrum.

Med livsstilsboendets läge har du nära till Kastrup och Köpenhamn på andra sidan sundet. Med snabbtåg når du på kort tid Malmö city, Lund och andra städer i regionen. I regionen finns cirka 90 golfbanor, 60 teatrar, 50 mil sandstrand, nationalparker och strövområden.

Läs mer >>