Victoria Park söker Redovisningsekonom

...till huvudkontoret, Västra Hamnen i Malmö

Vi behöver nu utöka organisationen med en engagerad redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Västra Hamnen, Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Månads-, kvartals och årsbokslut
  • Årsredovisningar, deklarationer och Moms och skatterapportering
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Utveckla rutiner och förbättra processer inom redovisningsfunktionen
  • Utveckling av redovisning d.v.s. implementera nya lagar, regler och rekommendationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är högskoleutbildad med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och kan arbeta självständigt inom redovisningsområdets samtliga delar inklusive upprättande av bokslut. Erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande.
Du har goda systemkunskaper, vi använder Visma Control och Aaro, och givetvis är du van vid att arbeta Excel. Du bör vara bekant med aktuella redovisningsprinciper.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som Redovisningsekonom är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, prestigelös och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du bör även ha god analytisk förmåga och vara van vid att hålla deadlines och ha lätt för att kommunicera med människor i din omgivning. Vidare ser vi att du har drivkraft och intresse av att, själv och tillsammans med andra, aktivt utveckla företagets redovisning samt delta i olika projekt avseende företagets utveckling.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Arbetsplatsen är centralt belägen i Västra Hamnen med närhet till allmänna kommunikationer.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till jobb@victoriapark.se
Urval och intervjuer sker löpande under processen så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 27 mars.

För frågor om tjänsten kontakta HR chef Helene Torbrand 0708-259693. (semester 9-14 mars)
OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och liknande undanbedes vänligen men bestämt!