Victoria Park söker Områdeschef

Victoria Park Linköping  Miljövärdar i Linköping - Victoria Park engagerar boende i arbetet att utveckla trivsamma bostadsmiljöer - bland annat genom att anställa långtidsarbetslösa boende. Victoria Park öppnar dörren till arbetslivet med många mervärden som följd. Nyrenoverad lägenhet i Linköping - Victoria Park renoverar lägenheter som blir lediga i samband med naturlig omflyttning - till en högre och modern standard. Bostadskarriär möjliggörs. För boende som inte vill byta storlek erbjuds möjlighet att modernisera bostaden genom utvalda tillval. 

Victoria Park söker områdeschef till Linköping

 
Vi söker nu en områdeschef med ansvar för vårt bestånd i Linköping. Beståndet i Linköping består av drygt 1 400 lägenheter i områdena Ryd och Nygård.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Områdeschef på Victoria Park ansvarar du för intäkter, underhåll, drift och förvaltning av dina fastigheter i Linköping.


Du ansvarar för utveckling och implementering av Victoria Parks värdeskapande förvaltningsmodell lokalt, vilket utgår från två centrala områden: Förbättringar av bostadsområdena där social hållbarhet är en viktig faktor, och arbete med att förbättra fastigheternas driftsnetto. Du har budget och resultatansvar för enheten.


För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för hur vi kan generera värde i förvaltningsarbetet och hur vi kan skapa en god boendemiljö för våra hyresgäster. Att driva projekt, upphandlingar, arbeta med underhållsplaner och förändrings- och förbättringsarbete är exempel på arbetsuppgifter.


I rollen ställs höga krav på ledarskapet, att agera som en förebild, vara proaktiv och initiativrik för att uppnå bästa möjliga resultat samt att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att nå sina mål och ta ansvar för att på så sätt vidareutveckla verksamheten. Du kommer att ha personalansvar för cirka 15 personer. Områdeschefen rapporterar till Regionchef för region Stockholm.
 
Din bakgrund
Vi söker dig som idag arbetar som Områdeschef/Förvaltare eller liknande och som har en gedigen kunskap och erfarenhet av hyresrättsförvaltning med ekonomiskt ansvar.

Du har tidigare erfarenhet från en ledande roll och förmågan att leda och inspirera dina medarbetare mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är social och har förmågan att bygga förtroendeingivande relationer. Du är självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra.
 
Din utbildningsbakgrund är företrädesvis relevant högskoleutbildning eller motsvarande.
Tjänsten har placering på kontoret i Ryd, och det förutsätts att du har körkort och tillgång till egen bil.
 
Vi erbjuder dig
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.
 
Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) redan idag till jobb@victoriapark.se
Urval och intervjuer sker löpande under processen tills tjänsten är tillsatt.
 
För frågor om tjänsten kontakta HR chef Helene Torbrand 0708-259693.
 
OBS: Samtal från Rekryterings- annonseringsföretag och likande undanbedes vänligen men bestämt.