Nyhetsbrev Linköping

Här finner du vårt senaste nyhetsbrev, som vi även delat ut till dig som boende.
Nyhetsbreven innehåller kort vad som är på gång och annat bra för dig att veta.

Juni

Hej,

Sommaren är här och vi hoppas att du får en härlig tid med både värme och ledighet.

Vi fortsätter med den stora satsningen på helrenoverade lägenheter. Vi helrenoverar alla lägenheter så fort någon väljer att flytta.

I och med den ökade takten av renoveringar så finns det en risk för störande ljud i din fastighet. Vi gör vårt bästa för att undvika störningar och tackar er för ert överseende!

Grillning
Grillning på balkonger är endast tillåten med elgrill och utan störning för grannar.
Du som grillar på uteplatsen – tag hänsyn till grannar och flytta ut grillen, tänk på röken och brandrisken.

Trädgårdsavfall
Vi vill påminna dig som har uteplatser om vikten av att klippa gräs och häckar. Låter man gräset växa fritt ökar risken för skadedjur. Häckarna skall vara klippta i en rak och enhetlig nivå. Detta för att skapa ett trivsamt intryck av området, men även för att sikten vid cykel- och gångbanor skall hållas fri. Trädgårdsavfallet forslar ni enklast bort själva till de containers som ställs ut vid månadsskiftena i området.

Containers i området
Vid varje månadsskifte ställs det ut containers i området. Detta är till för dig som inte kan ta dig till återvinningsstationerna för att slänga grovsopor. Vi vill påminna om att endast slänga skräpet i containern och inte ställa det på marken innan containern är på plats.

Trafik i området
Vi fortsätter uppmana alla bilister att inte köra på innergårdarna. Parkering skall endast ske på avsedda platser. Ser ni bilar stående i området så ring till vårt parkeringsbolag Q-park så kommer de ut och bötfäller. Det är även viktigt att alla ser till att bommarna är nedfällda. Dessa är till för att förhindra infart till bostadshusen. Gör vi detta tillsammans så kommer gårdarna bli en tryggare och trevligare plats.

Mina Sidor
Mina Sidor är tjänsten där du enkelt sköter dina boendeärenden när det passar dig bäst. Helt gratis och öppet dygnet runt.

Mina Sidor är tjänsten där du enkelt sköter dina boendeärenden när det passar dig bäst. Helt gratis och öppet dygnet runt.

Här anmäler du fel i din bostad. Du finner även hyresavier/OCR-nummer, kontrakt och mycket mera. Söker du bilplats eller nyrenoverad lägenhet gör du intresseanmälan här. Skapa konto idag på www.victoriapark.se

Trapphusmålning
Vi fortsätter med trapphusmålningen i Nygård. Vi räknar med att alla trapphus skall vara målade och klara innan årsskiftet. I Ryd kommer utegårdsprojektet att startas inom kort. Arbetet med upprustningen av innergårdarna kommer ske på Rydsvägen 2-60 och beräknas vara klart till november.

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning, Andreas med personal