Med mycket att längta hem till!

Välkommen till livsstilsboendet med mycket att längta hem till!

Här finns över 260 bostäder i ett levande område med människor som njuter av ett enklare sätt att leva i en attraktiv miljö. Dessutom byggs ytterligare 64 lägenheter med planerad inflyttning i våren 2017.

Du erbjuds nu ett unikt boende med nya stilfulla lägenheter tillsammans med ett omfattande servicekoncept som spa, gym, tennis och reception för ett både aktivt och bekvämt liv.

Här finns det mycket att längta hem till. En mysig kvarterskrog t ex. Eller en egen biograf som visar både film och idrottsevenemang. En komplett spa-anläggning. Gym. Två pooler. Vinkällare. Park med putting-green, boulebanor, tennisbana och promenadstråk. Övernattningslägenheter för nära och kära. Konferensrum. Festsal. Och så vidare.

Själva idén med livsstilsboendet är att erbjuda ett boende med mer av det som kallas livskvalitet inbyggd i väggarna. De många naturliga mötesplatserna inbjuder till spontant umgänge och aktiviteter. Här får du mindre att sköta om och mer tid över till livets goda. Ett bekvämare liv helt enkelt. Vad vill du göra idag?